Uusi Padel- ja sulkapallohalli avataan pian!

Seinäjoen Padel ja Sulkapallo Oy avaa syksyn 2019 aikana urheilu ja elämyskeskuksen Kapernaumin teollisuusalueelle.Halli tulee kantamaan nimeä Teho Sport Areena. Noin 2000 neliön halliin tulee 4 Padel sekä 6 sulkapallokenttää sisätiloihin, lisäksi tiloihin tulee kahvio sekä kokoustiloja.Kesällä 2020 piha-alueelle nousee 2 ulkopadelkenttää, 18-reikäinen minigolfrata sekä 2 beachvolley kenttää.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisen Hope Ry:n kanssa jonne perustetaan stipendirahasto vähävaraisten perheiden lasten harraste sekä kilpaliikunnan tukemiseen. Jokainen mukana oleva yritys saa siten myös oman nimikkostipendin jonka Hope Ry. jakaa vuotuisesti harkintansa mukaan.

Yhteistyössä Hope Ry. “Tehdään yhdessä hyvää”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *